engine fan logo_iveco logo_volvo logo_volvo

Сервизната дейност се осигурява от екип квалифицирани механици. Сервизът е оборудван с всички необходими специализирани машини за извършване на тази дейност.

Ние сме специализиран сервиз за подръжка на охладителни, хладилни и климатични системи "Carrier" и "Thermoking". Имаме изградена верига за доставка на резервни части за вашият "Carrier" и "Thermoking". За Вас, Ние можем да извършим от месечна профилактика на вашата охладителна, хладилна или климатична система до основен ремонт и пълно възстановяване на същите системи на конкурентни цени с до 2 година гаранция.

При нас можете да извършите основният ремонт и подръжката на вашият бус, автобус, камион или селскостопанска техника на атрактивни цени включващи гаранция за качеството и надеждността на ремонта или подръжката.

За сервиз с 35 години опит в извършването на пълен и навременен ремонт с гаранция от 6 (шест) месеца до 1 (една) година на виско (силиконова) перка, виско (силиконов) съединител за охладителни системи и виско (силиконов) диференциал за леки коли, джипове, бусове, автобуси, камиони, трактори, комбайни и индустриални машини. С дългогодишният си опит, с бързината с която работим и с гаранциите които даваме ние сме сигурни, че вие ще останете доволни. Също така можем да ви предоставим различни варианти за подмяна на вече износени виско (силиконови) перки и виско съединители. За вас ние можем да извършим пълен основен ремонт на вашата виско (силиконова) перка, съединител и диференциал, да регулираме температурата на която виското се включва, да подменим лагерите, а също така и да направим пълен преглед на охладителната ви система.

Ние сме единственият сервиз в България за ремонт и регулиране на виско муфи и виско диференциали на трансмисии за леки коли, джипове и бусове.

Също така имаме богат опит в ремонта и рециклирането на всички видове диференциали и раздатъчни кутии.

thermoking carrier logo_mercedes logo_man
Copyright TOMCHEVI 1989-2024. All rights reserved.

Начало Карта на сайта Контакти